TESLİMAT VE KARGO TESLİMAT VE KARGO

Teslimat ve Kargo

Siparişim hangi kargo şirketi ile elime ulaşır?

Siparişlerinizin gönderimi Yurtiçi Kargo ile sağlanmaktadır.

Siparişim kaç günde elime ulaşır?

Siparişlerinizin teslimatı siparişinizin tarihinden itibaren 4 - 5 iş günü içerisinde gerçekleşir.

İndirim ve kampanya dönemlerinde siparişlerinizin teslimatı 6 - 7 iş günü içerisinde yapılır.

Yurt dışına sipariş gönderiyor musunuz?

Siparişler sadece Türkiye sınırları içerisine yer alan teslimat adreslerine gönderilmektedir. Yurtdışına ürün gönderimimiz bulunmamaktadır.

Siparişlerimde ne kadar kargo bedeli ödeyeceğim?

Tek seferde 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde 20 kg-desi geçmeyen kargolarınız ÜCRETSİZ olarak gönderilir..

200 TL aşmayan alışverişlerinizde kapıda ekstra kargo ücreti ödemeyeceksiniz kargo ücretinin tamamı site içerisinde alışveriş sonrası alışveriş bedeline eklenecektir.


 

İade taleplerinizde 14 iş günü içinde yaptığınız gönderimlere ait bedeller anlaşmalı kargomuz Yurtiçi Kargo ile gönderdiğiniz takdirde tarafımızca karşılanır.

Siparişimin kargo takibini nasıl takip yapabilirim?

Üye girişi yaptıktan sonra ana sayfada bulunan ''Hesabım'' bölümüne tıklayarak açılan sayfada ''Siparişlerim'' bölümünden güncel tüm siparişlerinizin durumunu kontrol edebilir, siparişiniz kargoya teslim edildiğinde kargonuzun durumunu takip edebilirsiniz. Ayrıca siparişiniz kargoya teslim edildiğinde tarafınıza e-mail yolu ile bilgilendirme yapılmaktadır.

Ürünü teslim alırken nelere dikkat etmeliyim?

Siparişinizi teslim aldığınızda kargo paketinde yırtılma, ezilme, ıslanma vb. bir sorun olup olmadığını mutlaka kargo görevlisinin yanında kontrol etmelisiniz. Kargo yetkilisi, kargo paketinde veya içeriğinde bir problem olması durumunda size yardımcı olacaktır. Böyle bir durumda kargoyu teslim almamanız ve kargo yetkilisine tutanak tutturmanız gerekmektedir. Tutanak, ürün değişimi ve iade sürecinde işlemlerinde işinizi kolaylaştıracaktır.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page